VI in de Wandelgangen: Sam Hagens over pittige discussie met Johan Derksen: "Hij onderbrak mij eerst hè"

VI in de Wandelgangen: Sam Hagens over pittige discussie met Johan Derksen: "Hij onderbrak mij eerst hè"

Zaterdag 15 oktober 2022 om 14:56

<em>VI in de Wandelgangen</em>: Sam Hagens over pittige discussie met <em>Johan Derksen</em>: &quot;Hij onderbrak mij eerst hè&quot; Na de uitzending van Vandaag Inside praat Wilfred Genee ‘In de Wandelgangen’ nog even na met politiek verslaggever van Hart van Nederland Sam Hagens en spreekt zijn vermoedens uit. Naar aanleiding van de pittige discussie tussen Sam en Johan over de stikstofkwestie, denkt hij dat Hagens wel weer op het kantoortje zal worden ontboden. Sam vond het wel meevallen en benadrukt: "Hij onderbrak mij eerst hè! Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Na de uitzending van Vandaag Inside praat Wilfred Genee ‘In de Wandelgangen’ nog even na met politiek verslaggever van Hart van Nederland Sam Hagens en spreekt zijn vermoedens uit. Naar aanleiding van de pittige discussie tussen Sam en Johan over de stikstofkwestie, denkt hij dat Hagens wel weer op het kantoortje zal worden ontboden. Sam vond het wel meevallen en benadrukt: "Hij onderbrak mij eerst hè!

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's