Demonstranten in Amsterdam wegens spoeddebat pro-Palestijnse protesten

Demonstranten in Amsterdam wegens spoeddebat pro-Palestijnse protesten

Demonstranten in Amsterdam wegens <em>spoeddebat</em> pro-Palestijnse protesten Vrijdagmiddag zijn meer dan honderd demonstranten aanwezig bij de Stopera in Amsterdam. Ze zijn daar vanwege een spoeddebat van de commissie Algemene Zaken van de gemeenteraad over de pro-Palestijnse demonstraties van de afgelopen dagen bij de Universiteit van Amsterdam. Ook burgemeester Femke Halsema is daarbij aanwezig. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Caroline van der Plas en anderen op X hebben geen sympathie voor demonstranten Roeterseiland Bekijk deze video » Johan Derksen kraakt protesten Amsterdam: 'Helemaal verkeerd, oproerkraaiers' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Ook Pro-Palestina-protest bij Universiteit Utrecht (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Vrijdag 10 mei om 14:41

Vrijdagmiddag zijn meer dan honderd demonstranten aanwezig bij de Stopera in Amsterdam. Ze zijn daar vanwege een spoeddebat van de commissie Algemene Zaken van de gemeenteraad over de pro-Palestijnse demonstraties van de afgelopen dagen bij de Universiteit van Amsterdam. Ook burgemeester Femke Halsema is daarbij aanwezig.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's