Hart van Nederland: drie kinderen gewond na ernstig ongeval met kinderwagen in Den Haag (video)

Hart van Nederland: drie kinderen gewond na ernstig ongeval met kinderwagen in Den Haag (video)

Vrijdag 10 mei om 19:19

<em>Hart van Nederland</em>: drie kinderen gewond na ernstig ongeval met kinderwagen in Den Haag (video) Bij een ernstig ongeluk in Den Haag zijn mogelijk meerdere gewonden gevallen, meldt Hart van Nederland. Volgens een correspondent ter plaatse gaat het om drie kinderen die met spoed werden afgevoerd naar het ziekenhuis. Meerdere hulpdiensten zijn ter plaatste om hulp te verlenen, waaronder een traumahelikopter. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Danny Dijkhuizen open over familiedrama: moeder en broertjes vermoord toen hij 11 was Bekijk deze video » Naam van deze pasgeboren baviaan is een ode aan Joost Klein (video) Bekijk deze video » Demonstranten in Amsterdam wegens spoeddebat pro-Palestijnse protesten Bekijk deze video »
TV :

Bij een ernstig ongeluk in Den Haag zijn mogelijk meerdere gewonden gevallen, meldt Hart van Nederland. Volgens een correspondent ter plaatse gaat het om drie kinderen die met spoed werden afgevoerd naar het ziekenhuis. Meerdere hulpdiensten zijn ter plaatste om hulp te verlenen, waaronder een traumahelikopter.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's