Hart van Nederland: lange files voor kweker die duizenden gratis hortensia's weggeeft (video)

Hart van Nederland: lange files voor kweker die duizenden gratis hortensia's weggeeft (video)

Zaterdag 15 oktober 2022 om 15:39

<em>Hart van Nederland</em>: lange files voor kweker die duizenden gratis hortensia's weggeeft (video) Vandaag stonden bij de hortensiakwekerij van Antoon Meewisse lange files. Het echtpaar Meewisse dat de afgelopen 20 jaar hortensia’s kweekte stopt ermee en gaf er duizenden gratis weg. "Het is gewoon tijd voor wat anders want mijn vrouw werd ook allergisch voor hortensia’s" vertelt de kweker. Hij vervolgt: "Toen kwamen die energieprijzen en dan moet je gewoon wat anders gaan verzinnen." Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook RTL Nieuws: wanhopige bakker houdt hand op bij klanten door hoge energiekosten (video) Bekijk deze video » Op1 gemist? Burgemeester Bouke Arends kritisch op steunpakket voor het mkb Bekijk deze video » Minister Adriaansens in Jinek: 'We moeten ondernemers niet laten wennen aan compensatie' Bekijk deze video »
Nieuws :

Vandaag stonden bij de hortensiakwekerij van Antoon Meewisse lange files. Het echtpaar Meewisse dat de afgelopen 20 jaar hortensia’s kweekte stopt ermee en gaf er duizenden gratis weg. "Het is gewoon tijd voor wat anders want mijn vrouw werd ook allergisch voor hortensia’s" vertelt de kweker. Hij vervolgt: "Toen kwamen die energieprijzen en dan moet je gewoon wat anders gaan verzinnen."

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's