Eerste beelden: Usain Bolt in College Tour over voetbal en ontspanning

Eerste beelden: Usain Bolt in College Tour over voetbal en ontspanning

Zondag (16 oktober) is topatleet en wereldrecordhouder op 100 en 200 meter Usain Bolt te gast bij Twan Huys in College Tour. In het bijzondere interview heeft Usain het niet alleen over zijn prestaties op het hoogste podium, maar ook over het geloof, het voetballen en wat Usain doet om te ontspannen.

Bekijk de eerste beelden van College Tour met Usain Bolt hieronder.

College Tour met Usain Bolt is zondag 16 oktober om 20.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

Eerste beelden: <em>Usain Bolt</em> in <em>College Tour</em> over voetbal en ontspanning Zondag (16 oktober) is topatleet en wereldrecordhouder op 100 en 200 meter Usain Bolt te gast bij Twan Huys in College Tour. In het bijzondere interview heeft Usain het niet alleen over zijn prestaties op het hoogste podium, maar ook over het geloof, het voetballen en wat Usain doet om te ontspannen. Bekijk de eerste beelden van College Tour met Usain Bolt hieronder. College Tour met Usain Bolt is zondag 16 oktober om 20.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Eerste beelden: Usain Bolt in College Tour over voetbal en ontspanning

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV