Hans Jaap Melissen met update uit Kiev in Op1: 'Het was hier goed raak'

Hans Jaap Melissen met update uit Kiev in Op1: 'Het was hier goed raak'

Dinsdag 18 oktober 2022 om 09:38

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 17 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Hans Jaap Melissen</em> met update uit Kiev in <em>Op1</em>: 'Het was hier goed raak' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 17 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Hans Jaap Melissen verblijft in de Oekraïense hoofdstad Kiev, de afgelopen week het doelwit van raket- en drone-aanvallen. Via een videoverbinding is hij te gast in Op1 om een update te geven over de situatie in de stad. Zijn getuigenis is huiveringwekkend, vooral omdat Melissen het doodnormaal lijkt te vinden: "Vanochtend was het hier natuurlijk wel goed raak. Ik werd vroeg wakker, ik weet niet waarvan, maar ik denk door één van die knallen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Hans Jaap Melissen met update uit Kiev in Op1: 'Het was hier goed raak'

Hans Jaap Melissen verblijft in de Oekraïense hoofdstad Kiev, de afgelopen week het doelwit van raket- en drone-aanvallen. Via een videoverbinding is hij te gast in Op1 om een update te geven over de situatie in de stad. Zijn getuigenis is huiveringwekkend, vooral omdat Melissen het doodnormaal lijkt te vinden: "Vanochtend was het hier natuurlijk wel goed raak. Ik werd vroeg wakker, ik weet niet waarvan, maar ik denk door één van die knallen."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's