Arjen Lubach over busongeluk Bergen op Zoom: 'Zaten er nog schoolkindjes onder de banken?'

Arjen Lubach over busongeluk Bergen op Zoom: 'Zaten er nog schoolkindjes onder de banken?'

Dinsdag 18 oktober 2022 om 09:56

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 17 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>Arjen Lubach</em> over busongeluk <em>Bergen op Zoom</em>: 'Zaten er nog schoolkindjes onder de banken?' Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 17 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Het Brabantse Bergen op Zoom was maandag groot nieuws vanwege een heftig busongeluk. Een bus kwam vast te staan op het spoor en werd doorboord door een intercity van de NS. Arjen Lubach vertelt dat er geen gewonden bij het incident zijn gevallen, hoewel je dat nooit zeker weet: "Misschien zaten er nog 62 schoolkindjes onder de banken om hun ouders te foppen..." Door het ongeluk rijden er zeker drie dagen geen treinen naar Zeeland, maar Lubach zou ook niet weten wat je in Zeeland te zoeken hebt. Dat lijkt dus geen groot probleem te zijn. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Arjen Lubach over busongeluk Bergen op Zoom: 'Zaten er nog schoolkindjes onder de banken?'

Het Brabantse Bergen op Zoom was maandag groot nieuws vanwege een heftig busongeluk. Een bus kwam vast te staan op het spoor en werd doorboord door een intercity van de NS. Arjen Lubach vertelt dat er geen gewonden bij het incident zijn gevallen, hoewel je dat nooit zeker weet: "Misschien zaten er nog 62 schoolkindjes onder de banken om hun ouders te foppen..." Door het ongeluk rijden er zeker drie dagen geen treinen naar Zeeland, maar Lubach zou ook niet weten wat je in Zeeland te zoeken hebt. Dat lijkt dus geen groot probleem te zijn.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's