Burgemeester Bert Wijbenga trots op gemeente: 'Vlaardingen doet het goed in asielcrisis'

Burgemeester Bert Wijbenga trots op gemeente: 'Vlaardingen doet het goed in asielcrisis'

Woensdag 19 oktober 2022 om 10:00

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 18 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Burgemeester <em>Bert Wijbenga</em> trots op gemeente: 'Vlaardingen doet het goed in <em>asielcrisis</em>' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 18 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Burgemeester Bert Wijbenga van Vlaardingen schoof dinsdag aan bij Op1 om te vertellen over de aanpak van de asielcrisis. Daarbij schroomde hij niet om zichzelf op de borst te kloppen; volgens Wijbenga doet Vlaardingen het 'heel goed' in deze context. Volgens hem is het tijd voor druk op de ketel en moeten de asielzoekers verdeeld worden over het land. "We moeten de lasten goed verdelen," aldus Wijbenga. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Burgemeester Bert Wijbenga trots op gemeente: 'Vlaardingen doet het goed in asielcrisis'

Burgemeester Bert Wijbenga van Vlaardingen schoof dinsdag aan bij Op1 om te vertellen over de aanpak van de asielcrisis. Daarbij schroomde hij niet om zichzelf op de borst te kloppen; volgens Wijbenga doet Vlaardingen het 'heel goed' in deze context. Volgens hem is het tijd voor druk op de ketel en moeten de asielzoekers verdeeld worden over het land. "We moeten de lasten goed verdelen," aldus Wijbenga.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's