Shownieuws-tafel haalt uit naar Glennis Grace: 'ongeloofwaardig' en 'niet slim'

Shownieuws-tafel haalt uit naar Glennis Grace: 'ongeloofwaardig' en 'niet slim'

<em>Shownieuws</em>-tafel haalt uit naar <em>Glennis Grace</em>: 'ongeloofwaardig' en 'niet slim' Glennis Grace schoof dinsdagavond aan bij Jinek voor een heus charme-offensief. Ze deed een poging het Nederlandse volk weer voor zich te winnen door een theatraal slachtofferverhaal op te hangen. Het gesprek bij Jinek wordt bij Shownieuws nabeschouwd en deskundigen als Evert Santegoeds en Bart Ettekoven zijn niet bepaald te spreken over het bezoek van Glennis. Santegoeds trekt de geloofwaardigheid van haar verhaal in twijfel en Ettekoven haalt de mening van Twitterend Nederland aan, die het op zijn zachtst gezegd 'niet slim' vonden om aan te schuiven bij Jinek. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Glennis Grace gaf duw in gezicht Jumbo-medewerker: 'Ik kreeg een black-out' Bekijk deze video » Glennis Grace ontkent beschuldiging van bedreiging: 'Totaal niet waar!' (Jinek) Bekijk deze video »
Entertainment :
Woensdag 19 oktober 2022 om 08:59

Glennis Grace schoof dinsdagavond aan bij Jinek voor een heus charme-offensief. Ze deed een poging het Nederlandse volk weer voor zich te winnen door een theatraal slachtofferverhaal op te hangen. Het gesprek bij Jinek wordt bij Shownieuws nabeschouwd en deskundigen als Evert Santegoeds en Bart Ettekoven zijn niet bepaald te spreken over het bezoek van Glennis. Santegoeds trekt de geloofwaardigheid van haar verhaal in twijfel en Ettekoven haalt de mening van Twitterend Nederland aan, die het op zijn zachtst gezegd 'niet slim' vonden om aan te schuiven bij Jinek.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's