Glennis Grace ontkent beschuldiging van bedreiging: 'Totaal niet waar!' (Jinek)

Glennis Grace ontkent beschuldiging van bedreiging: 'Totaal niet waar!' (Jinek)

Woensdag 19 oktober 2022 om 08:32

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 18 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Glennis Grace</em> ontkent beschuldiging van bedreiging: 'Totaal niet waar!' (<em>Jinek</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 18 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Glennis Grace wordt een beetje kribbig als Eva Jinek haar vraagt naar de beschuldiging van bedreiging, die in de zaak van de 'Jumbo-mishandeling' is gedaan. "Dat is totaal niet waar! Want ik heb niemand bedreigd!" Ook bij de aanklacht van openlijke geweldpleging en mishandeling plaatst Glennis haar vraagtekens. "Als hetgene wat ik heb gedaan openlijke geweldpleging is... daar zal de rechter over moeten beslissen, of het dat was." Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Glennis Grace ontkent beschuldiging van bedreiging: 'Totaal niet waar!' (Jinek)

Glennis Grace wordt een beetje kribbig als Eva Jinek haar vraagt naar de beschuldiging van bedreiging, die in de zaak van de 'Jumbo-mishandeling' is gedaan. "Dat is totaal niet waar! Want ik heb niemand bedreigd!" Ook bij de aanklacht van openlijke geweldpleging en mishandeling plaatst Glennis haar vraagtekens. "Als hetgene wat ik heb gedaan openlijke geweldpleging is... daar zal de rechter over moeten beslissen, of het dat was."

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's