Theatrale Glennis Grace verzucht in Jinek: 'Ik word gecanceld en mis mijn werk heel erg'

Theatrale Glennis Grace verzucht in Jinek: 'Ik word gecanceld en mis mijn werk heel erg'

Woensdag 19 oktober 2022 om 08:08

Zangeres Glennis Grace schoof dinsdagavond aan bij Jinek om voor het eerst het exclusieve verhaal over de beruchte 'Jumbo-mishandeling' te vertellen. Ongegeneerd kroop Glennis in de slachtofferrol; als Eva Jinek wil weten wat voor effect dit op haar leven heeft gehad, slaat Glennis een theatrale zucht. "Ik word gecanceld op dit moment en ik mis mijn werk heel erg."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 18 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Theatrale <em>Glennis Grace</em> verzucht in <em>Jinek</em>: 'Ik word gecanceld en mis mijn werk heel erg' Zangeres Glennis Grace schoof dinsdagavond aan bij Jinek om voor het eerst het exclusieve verhaal over de beruchte 'Jumbo-mishandeling' te vertellen. Ongegeneerd kroop Glennis in de slachtofferrol; als Eva Jinek wil weten wat voor effect dit op haar leven heeft gehad, slaat Glennis een theatrale zucht. "Ik word gecanceld op dit moment en ik mis mijn werk heel erg." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 18 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. 'Fout geweest'Sinds de mishandeling in de supermarkt komt Glennis nauwelijks nog aan optreden toe en ze voelde zich zelfs 'de meest gehate vrouw van Nederland'. Ze erkent dat ze 'iets heel doms' heeft gedaan: "Ik ben echt wel fout geweest." Tot zover de spijtbetuiging, want ze kiest vervolgens de aanval: "Maar de grootte van alles wat er verteld is in de media en hoe dat gegaan is... dat was wel een behoorlijke tik op mijn vingers." Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Theatrale Glennis Grace verzucht in Jinek: 'Ik word gecanceld en mis mijn werk heel erg'

'Fout geweest'
Sinds de mishandeling in de supermarkt komt Glennis nauwelijks nog aan optreden toe en ze voelde zich zelfs 'de meest gehate vrouw van Nederland'. Ze erkent dat ze 'iets heel doms' heeft gedaan: "Ik ben echt wel fout geweest." Tot zover de spijtbetuiging, want ze kiest vervolgens de aanval: "Maar de grootte van alles wat er verteld is in de media en hoe dat gegaan is... dat was wel een behoorlijke tik op mijn vingers."

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's