Tineke Schouten doet ‘geheime vriendin van Mark Rutte’ als typetje

Tineke Schouten doet ‘geheime vriendin van Mark Rutte’ als typetje

Vrijdag 14 oktober 2022 om 13:53

Tineke Schouten is te gast in Koffietijd en ze zit inmiddels al 40 jaar in het vak. Ze vertelt meer over alle typetjes die ze speelt, zoals Lenie uit de Takkestraat en Oma Oortjes. Maar Tineke speelt ook de geheime vriendin van premier Mark Rutte, en dit karakter schudt de comédienne ook ter plekke even uit haar mouw.

Bekijk de video van Koffietijd hieronder.

Koffietijd is elke werkdag om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv.

<em>Tineke Schouten</em> doet ‘geheime vriendin van Mark Rutte’ als typetje Tineke Schouten is te gast in Koffietijd en ze zit inmiddels al 40 jaar in het vak. Ze vertelt meer over alle typetjes die ze speelt, zoals Lenie uit de Takkestraat en Oma Oortjes. Maar Tineke speelt ook de geheime vriendin van premier Mark Rutte, en dit karakter schudt de comédienne ook ter plekke even uit haar mouw. Bekijk de video van Koffietijd hieronder. Koffietijd is elke werkdag om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv. Op1 gemist? Tineke Schouten zit 40 jaar in het vak: 'Ik speel mensen van vlees en bloed' Bekijk deze video »
TV :
Tineke Schouten doet ‘geheime vriendin van Mark Rutte’ als typetje

Actuele video's

Meer actuele video's