Stand van zaken in zoektocht naar Hebe en Sanne in HLF8

Stand van zaken in zoektocht naar Hebe en Sanne in HLF8

Woensdag 19 oktober 2022 om 20:50

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 19 oktober. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Stand van zaken in zoektocht naar <em>Hebe en Sanne</em> in <em>HLF8</em> Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 19 oktober. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. In HLF8 Marloes van de Ploeg, Hart van Nederland verslaggeefster die langs de A59 bij Waspik staat. Hier is weer gezocht naar Hebe en begeleidster Sanne omdat de telefoon van Sanne hier voor het laatst is aangestraald. Helaas is wederom niets aangetroffen. Marloes heeft ook de beste vriend van Sanne, Mark Deckers gesproken en hij vertelde dat Sanne tegen haar wil moet zijn meegenomen, als er geen sprake is van een ongeluk. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

In HLF8 Marloes van de Ploeg, Hart van Nederland verslaggeefster die langs de A59 bij Waspik staat. Hier is weer gezocht naar Hebe en begeleidster Sanne omdat de telefoon van Sanne hier voor het laatst is aangestraald. Helaas is wederom niets aangetroffen. Marloes heeft ook de beste vriend van Sanne, Mark Deckers gesproken en hij vertelde dat Sanne tegen haar wil moet zijn meegenomen, als er geen sprake is van een ongeluk.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's