Armin van Buuren treedt op in Qatar: ‘Ben geen politicus maar trek het me wel aan’ (Jinek)

Armin van Buuren treedt op in Qatar: ‘Ben geen politicus maar trek het me wel aan’ (Jinek)

Donderdag 20 oktober 2022 om 09:23

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 19 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Er is heel wat ophef rond het WK Voetbal dat zal plaatsvinden in Qatar, vanwege het schenden van de mensenrechten. Toch wordt het grootste voetbalevenement daar georganiseerd en dj Armin van Buuren zal er een optreden verzorgen. “Het heeft mijn blik op de wereld wel heel erg veranderd. Ik zit ook met een dubbel gevoel hier…”, vertelt Van Buuren bij Jinek. Hij zit er wel mee maar heeft niet overwogen om zijn show af te zeggen. “Ik ben geen politicus, ik vind niet dat dat mijn rol is. Maar ik trek het me wel aan”, zegt de dj. “Ik denk niet dat het grote impact zou hebben als ik niet zou gaan.”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Armin van Buuren</em> treedt op in Qatar: ‘Ben geen politicus maar trek het me wel aan’ (<em>Jinek</em>) Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 19 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Er is heel wat ophef rond het WK Voetbal dat zal plaatsvinden in Qatar, vanwege het schenden van de mensenrechten. Toch wordt het grootste voetbalevenement daar georganiseerd en dj Armin van Buuren zal er een optreden verzorgen. “Het heeft mijn blik op de wereld wel heel erg veranderd. Ik zit ook met een dubbel gevoel hier…”, vertelt Van Buuren bij Jinek. Hij zit er wel mee maar heeft niet overwogen om zijn show af te zeggen. “Ik ben geen politicus, ik vind niet dat dat mijn rol is. Maar ik trek het me wel aan”, zegt de dj. “Ik denk niet dat het grote impact zou hebben als ik niet zou gaan.” Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Armin van Buuren treedt op in Qatar: ‘Ben geen politicus maar trek het me wel aan’ (Jinek)

Actuele video's

Meer actuele video's