HebeHuis in Vught is herdenkplek voor Hebe: eerste bloemen en knuffels neergelegd

HebeHuis in Vught is herdenkplek voor Hebe: eerste bloemen en knuffels neergelegd

Donderdag 20 oktober 2022 om 15:50

Het Hebehuis in Vught is door de familie aangewezen als herdenkplek voor de overleden Hebe. Het gehandicapte meisje en haar begeleider Sanne zijn waarschijnlijk door een ongeluk om het leven gekomen. Het Hebehuis was speciaal ingericht voor Hebe. Zij had gecompliceerde zorg nodig, nadat zusjes Mette en Loeke geld hadden opgehaald is deze plek gerealiseerd. Donderdagmiddag zijn al de eerste knuffels en bloemen neergelegd.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

HebeHuis in Vught is herdenkplek voor <em>Hebe</em>: eerste bloemen en knuffels neergelegd Het Hebehuis in Vught is door de familie aangewezen als herdenkplek voor de overleden Hebe. Het gehandicapte meisje en haar begeleider Sanne zijn waarschijnlijk door een ongeluk om het leven gekomen. Het Hebehuis was speciaal ingericht voor Hebe. Zij had gecompliceerde zorg nodig, nadat zusjes Mette en Loeke geld hadden opgehaald is deze plek gerealiseerd. Donderdagmiddag zijn al de eerste knuffels en bloemen neergelegd. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Politie: Kia Picanto gevonden, Hebe en Sanne vermoedelijk overleden (video) Bekijk deze video » Politie vraagt zich af waarom niemand ongeluk Sanne en Hebe heeft gezien (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's