Zien: Peter R. de Vries Foundation looft 250.000 euro uit voor vindplaats Germa van den Boom

Zien: Peter R. de Vries Foundation looft 250.000 euro uit voor vindplaats Germa van den Boom

Donderdag 20 oktober 2022 om 20:33

Eind juli 1984 verdwijnt de dan pas 19-jarige Germa van den Boom uit het Brabantse Nieuwendijk. Nooit meer wordt ook maar iets van de VWO-scholiere vernomen. De Peter R. de Vries Foundation, die dochter Kelly de Vries leidt, gaat deze cold case nu oppakken en looft een forse beloning uit voor dé gouden tip.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Peter R. de Vries Foundation looft <em>250.000 euro</em> uit voor vindplaats <em>Germa van den Boom</em> Eind juli 1984 verdwijnt de dan pas 19-jarige Germa van den Boom uit het Brabantse Nieuwendijk. Nooit meer wordt ook maar iets van de VWO-scholiere vernomen. De Peter R. de Vries Foundation, die dochter Kelly de Vries leidt, gaat deze cold case nu oppakken en looft een forse beloning uit voor dé gouden tip. Tekst gaat verder onder de video. Broer en zusDe broer en zus van Germa snakken al 38 jaar naar antwoorden, bij RTL Boulevard vertellen ze over het gemis van hun zus: "Voor ons als familie is het echter, juist na zoveel jaren, onverteerbaar om niet te weten wat er met haar is gebeurd." De Peter R. de Vries Foundation looft €250.000 uit voor vindplaats Germa van den Boom. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Peter R. de Vries Foundation looft 250.000 euro uit voor vindplaats Germa van den Boom

Broer en zus
De broer en zus van Germa snakken al 38 jaar naar antwoorden, bij RTL Boulevard vertellen ze over het gemis van hun zus: "Voor ons als familie is het echter, juist na zoveel jaren, onverteerbaar om niet te weten wat er met haar is gebeurd." De Peter R. de Vries Foundation looft €250.000 uit voor vindplaats Germa van den Boom.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's