Minister Dijkgraaf in JA/NEE spel HLF8: "Is er in de Tweede Kamer genoeg respect voor de wetenschap?"

Minister Dijkgraaf in JA/NEE spel HLF8: "Is er in de Tweede Kamer genoeg respect voor de wetenschap?"

Donderdag 20 oktober 2022 om 20:59

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van donderdag 20 oktober. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Vandaag is het de beurt aan minister Dijkgraaf (OCW) om onderworpen te worden aan een vragenvuur door Leonie ter Braak in het beroemde HLF8-spel Ja/Nee. Over de vraag "Is er in de Tweede Kamer genoeg respect voor de wetenschap" moet Dijkgraaf best lang nadenken en zijn antwoord luidt aarzelend: "Nee!"

Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

<em>Minister Dijkgraaf</em> in JA/NEE spel <em>HLF8</em>: &quot;Is er in de Tweede Kamer genoeg respect voor de wetenschap?&quot; Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van donderdag 20 oktober. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Vandaag is het de beurt aan minister Dijkgraaf (OCW) om onderworpen te worden aan een vragenvuur door Leonie ter Braak in het beroemde HLF8-spel Ja/Nee. Over de vraag "Is er in de Tweede Kamer genoeg respect voor de wetenschap" moet Dijkgraaf best lang nadenken en zijn antwoord luidt aarzelend: "Nee!" Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's