Wesley Sneijder bang om aan te schuiven bij Veronica Offside: "Bomen aan het verkopen"

Wesley Sneijder bang om aan te schuiven bij Veronica Offside: "Bomen aan het verkopen"

Vrijdag 21 oktober 2022 om 21:49

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Wesley Sneijder bang om aan te schuiven bij <em>Veronica Offside</em>: &quot;Bomen aan het verkopen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Wesley Sneijder is na de vernedering in Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse deze week niet in staat om aan te schuiven bij Veronica Offside. Volgens presentator Wilfred Genee is Wesley "bomen aan het verkopen in Berlijn", maar Andy denkt dat hij gewoon bang is om aan tafel te verschijnen: "Hij heeft verloren van Andy van der Meijden." Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Wesley Sneijder is na de vernedering in Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse deze week niet in staat om aan te schuiven bij Veronica Offside. Volgens presentator Wilfred Genee is Wesley "bomen aan het verkopen in Berlijn", maar Andy denkt dat hij gewoon bang is om aan tafel te verschijnen: "Hij heeft verloren van Andy van der Meijden."

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's