Pieter Cobelens in Vandaag Inside lost problematiek in Groningen en het woningtekort op

Pieter Cobelens in Vandaag Inside lost problematiek in Groningen en het woningtekort op

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Pieter Cobelens in <em>Vandaag Inside</em> lost problematiek in <em>Groningen</em> en het <em>woningtekort</em> op Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Pieter Cobelens, voormalig directeur Militaire Inlichtingen en Veiligheidsdienst is van alle markten thuis want in Vandaag Inside lost hij niet alleen het woningtekort in Nederland op. Hij heeft ook de oplossing voor de problematiek in Groningen. De tafel is het roerend met hem eens en zien in hem de opvolger van premier Rutte. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Pieter Cobelens, voormalig directeur Militaire Inlichtingen en Veiligheidsdienst is van alle markten thuis want in Vandaag Inside lost hij niet alleen het woningtekort in Nederland op. Hij heeft ook de oplossing voor de problematiek in Groningen. De tafel is het roerend met hem eens en zien in hem de opvolger van premier Rutte.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV