Johan Derksen in Vandaag Inside baalt van flauw kanofilmpje: "Ik voel me Hans Kraay"

Johan Derksen in Vandaag Inside baalt van flauw kanofilmpje: "Ik voel me Hans Kraay"

Zaterdag 22 oktober 2022 om 11:16

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> in <em>Vandaag Inside</em> baalt van flauw kanofilmpje: &quot;Ik voel me Hans Kraay&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen baalt van het flauwe filmpje dat we in Vandaag Inside te zien krijgen: “Ik schaam me dood dat ik in een programma zit waar mensen dit soort filmpjes gaan zitten kijken en om gaan zitten lachen. Dan voel ik me Hans Kraay." Er wordt wel vaker van dit soort ‘Lachen om Home Video's’ getoond in VI dus welk filmpje zorgt voor het schaamrood op Johans kaken? Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Johan Derksen baalt van het flauwe filmpje dat we in Vandaag Inside te zien krijgen: “Ik schaam me dood dat ik in een programma zit waar mensen dit soort filmpjes gaan zitten kijken en om gaan zitten lachen. Dan voel ik me Hans Kraay." Er wordt wel vaker van dit soort ‘Lachen om Home Video's’ getoond in VI dus welk filmpje zorgt voor het schaamrood op Johans kaken?

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's