Video: politieagenten knallen tegen boom op weg naar inbraakmelding

Video: politieagenten knallen tegen boom op weg naar inbraakmelding

Zaterdag 22 oktober 2022 om 12:17

Video: politieagenten knallen tegen boom op weg naar <em>inbraakmelding</em> Twee agenten zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 02.20 uur in Almere gewond geraakt toen ze tegen een boom botsten. Volgens een politiewoordvoerder moesten de agenten uit de auto geknipt worden, maar waren ze wel aanspreekbaar. Ze moesten voor controle naar het ziekenhuis, maar zijn inmiddels weer thuis, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Aanvaring bij Terschelling: hulpdiensten zoeken nog kind van 12 jaar Bekijk deze video » Hart van Nederland: politie geeft jongeren uur voorsprong om uit handen te blijven (YouChoose) Bekijk deze video » Video: auto vliegt over de kop in Rotterdam, slachtoffers slaan op de vlucht Bekijk deze video »
Nieuws :

Twee agenten zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 02.20 uur in Almere gewond geraakt toen ze tegen een boom botsten. Volgens een politiewoordvoerder moesten de agenten uit de auto geknipt worden, maar waren ze wel aanspreekbaar. Ze moesten voor controle naar het ziekenhuis, maar zijn inmiddels weer thuis, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's