Bewonersbijeenkomst op Terschelling dag na dodelijke aanvaring: "Een groot drama"

Bewonersbijeenkomst op Terschelling dag na dodelijke aanvaring: "Een groot drama"

Zaterdag 22 oktober 2022 om 16:29

Een dag na het vreselijke ongeluk waarbij twee schepen tegen elkaar aan zijn gevaren, ontwaakt Terschelling in verslagenheid. Zaterdagochtend organiseerde de gemeente een bijeenkomst voor bewoners van het eiland en betrokkenen van het ongeluk voor steun en een luisterend oor.

Tekst gaat verder onder de video.

Bewonersbijeenkomst op <em>Terschelling</em> dag na <em>dodelijke aanvaring</em>: &quot;Een groot drama&quot; Een dag na het vreselijke ongeluk waarbij twee schepen tegen elkaar aan zijn gevaren, ontwaakt Terschelling in verslagenheid. Zaterdagochtend organiseerde de gemeente een bijeenkomst voor bewoners van het eiland en betrokkenen van het ongeluk voor steun en een luisterend oor. Tekst gaat verder onder de video. "Een groot drama", zo omschrijft een vrouw die net het gemeentehuis van Terschelling uitloopt de gebeurtenissen. "Ik ben eilander en daarom ben ik hier. Dit moment was puur om alle betrokkenen, waaronder ook de bemanning van beide schepen, een hart onder de riem te steken." Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Aanvaring bij Terschelling: hulpdiensten zoeken nog kind van 12 jaar Bekijk deze video » Burgemeester Terschelling in persconferentie over bootdrama: 'Het is een vreselijke dag' Bekijk deze video »
Nieuws :


"Een groot drama", zo omschrijft een vrouw die net het gemeentehuis van Terschelling uitloopt de gebeurtenissen. "Ik ben eilander en daarom ben ik hier. Dit moment was puur om alle betrokkenen, waaronder ook de bemanning van beide schepen, een hart onder de riem te steken."

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's