Postcode Loterij Eén Tegen 50 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Postcode Loterij Eén Tegen 50 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Postcode Loterij Eén Tegen 50 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Caroline Tensen is vanavond terug met een gloednieuw seizoen van Postcode Loterij Eén tegen 50. Ook na het afschaffen van de coronamaatregelen komen de honderd tegenspelers die we voorheen in dit programma zagen niet terug. Alle fragmenten uit deze uitzending Nieuw seizoen Postcode Loterij Eén tegen 50: Caroline Tensen spreekt Gronings met André Bekijk deze video » Postcode Loterij Eén tegen 50: Hanneke drukt op verkeerde knop en ligt uit het spel Bekijk deze video » KeuzeIn Postcode Loterij Eén tegen 50 neemt een kandidaat het op tegen de vijftig tegenspelers in de studio. De kandidaat krijgt bij elke vraag een keuzemogelijkheid; dat kan variëren van muziekfragmenten tot plaatjes en van de keuze tussen twee categorieën en de optie van een makkelijke of een moeilijke vraag. EscapesWanneer de kandidaat alle tegenspelers wegspeelt wint hij of zij een geldbedrag. Dat is ook afhankelijk van het aantal escapes dat ingezet wordt, en wanneer - bij twijfel kan een escape worden ingezet om sowieso door te gaan naar de volgende vraag, maar dit kost wel geld.
Uitzending :
Postcode Loterij Eén Tegen 50 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zondag 23 oktober 2022 om 22:48

Caroline Tensen is vanavond terug met een gloednieuw seizoen van Postcode Loterij Eén tegen 50. Ook na het afschaffen van de coronamaatregelen komen de honderd tegenspelers die we voorheen in dit programma zagen niet terug.

Keuze
In Postcode Loterij Eén tegen 50 neemt een kandidaat het op tegen de vijftig tegenspelers in de studio. De kandidaat krijgt bij elke vraag een keuzemogelijkheid; dat kan variëren van muziekfragmenten tot plaatjes en van de keuze tussen twee categorieën en de optie van een makkelijke of een moeilijke vraag.

Escapes
Wanneer de kandidaat alle tegenspelers wegspeelt wint hij of zij een geldbedrag. Dat is ook afhankelijk van het aantal escapes dat ingezet wordt, en wanneer - bij twijfel kan een escape worden ingezet om sowieso door te gaan naar de volgende vraag, maar dit kost wel geld.

Actuele video's

Meer actuele video's