Zien: Lewis Capaldi zingt wereldhit 'Someone You Loved' live bij Humberto

Zien: Lewis Capaldi zingt wereldhit 'Someone You Loved' live bij Humberto

Monday 24 October 2022 om 08:29

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 23 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Lewis Capaldi</em> zingt wereldhit 'Someone You Loved' live bij <em>Humberto</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 23 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv. De Britse wereldster Lewis Capaldi was zondag te gast bij Humberto. Uit het gesprek bleek wel dat hij lekker gewoon gebleven is, maar iedereen kent hem natuurlijk van hits als 'Before You Go' en 'Forget Me'. Zijn allergrootste hit is echter 'Someone You Loved', meer dan tweeënhalf miljard keer gestreamd op Spotify. Op bezoek bij Humberto moest hij dit nummer natuurlijk ook ten gehore brengen! Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Lewis Capaldi zingt wereldhit 'Someone You Loved' live bij Humberto

De Britse wereldster Lewis Capaldi was zondag te gast bij Humberto. Uit het gesprek bleek wel dat hij lekker gewoon gebleven is, maar iedereen kent hem natuurlijk van hits als 'Before You Go' en 'Forget Me'. Zijn allergrootste hit is echter 'Someone You Loved', meer dan tweeënhalf miljard keer gestreamd op Spotify. Op bezoek bij Humberto moest hij dit nummer natuurlijk ook ten gehore brengen!

Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's