Zien: dit kastje behoedt Daley Blind voor ernstige gevolgen van hartritmestoornissen

Zien: dit kastje behoedt Daley Blind voor ernstige gevolgen van hartritmestoornissen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 23 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv.

Zien: dit kastje behoedt <em>Daley Blind</em> voor ernstige gevolgen van <em>hartritmestoornissen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 23 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv. Ajacied Daley Blind werd enkele jaren geleden gediagnosticeerd met hartritmestoornissen. In eerste instantie zou hij helemaal niet meer kunnen voetballen, maar met behulp van geïmplanteerde kastjes is dat alsnog mogelijk. De kastjes geven een signaal als het niet goed gaat, een signaal dat ook meteen wordt doorgegeven aan het ziekenhuis. Voor het eerst laat Blind de kastjes zien in de documentaire die nu op Videoland te zien is. Het is wellicht geen prettig gezicht, maar het belangrijkste is natuurlijk dat het werkt. Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: dit kastje behoedt Daley Blind voor ernstige gevolgen van hartritmestoornissen

Ajacied Daley Blind werd enkele jaren geleden gediagnosticeerd met hartritmestoornissen. In eerste instantie zou hij helemaal niet meer kunnen voetballen, maar met behulp van geïmplanteerde kastjes is dat alsnog mogelijk. De kastjes geven een signaal als het niet goed gaat, een signaal dat ook meteen wordt doorgegeven aan het ziekenhuis. Voor het eerst laat Blind de kastjes zien in de documentaire die nu op Videoland te zien is. Het is wellicht geen prettig gezicht, maar het belangrijkste is natuurlijk dat het werkt.

Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV