Vertwijfeling in Veronica Offside: niemand begrijpt uitspraak Arne Slot (video)

Vertwijfeling in Veronica Offside: niemand begrijpt uitspraak Arne Slot (video)

Maandag 24 oktober 2022 om 22:02

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 24 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Tekst gaat verder onder de video.

Vertwijfeling in <em>Veronica Offside</em>: niemand begrijpt uitspraak Arne Slot (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 24 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tekst gaat verder onder de video. Volgens Arne Slot weet iedereen waarom Feyenoord zoveel doelpogingen nodig heeft om uiteindelijk tot scoren te komen. Dat zei de trainer tijdens een persconferentie afgelopen weekend. Het tegendeel blijkt waar: in Veronica Offside hadden de aanwezige analisten geen idee waar Slot op doelde. 'En het werd ook niet gevraagd tijdens de persconferentie'. Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :

Volgens Arne Slot weet iedereen waarom Feyenoord zoveel doelpogingen nodig heeft om uiteindelijk tot scoren te komen. Dat zei de trainer tijdens een persconferentie afgelopen weekend. Het tegendeel blijkt waar: in Veronica Offside hadden de aanwezige analisten geen idee waar Slot op doelde. 'En het werd ook niet gevraagd tijdens de persconferentie'.

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's