Zien: onwijs schattige beelden van kindjes van Waylon en Bibi Breijman

Zien: onwijs schattige beelden van kindjes van Waylon en Bibi Breijman

Zien: onwijs schattige beelden van kindjes van <em>Waylon en Bibi Breijman</em> Bibi Breijman deelt vandaag een schattige video van dochter Teddy en haar zoontje Chester. "Zijn jullie vriendjes?", vraagt Bibi aan haar kinderen. "Vriendje en vriendinnetje", corrigeert Teddy. Er worden veel kusjes uitgedeeld door Teddy aan haar kleine broertje. Bekijk het leuke filmpje hierboven. VreemdgaanChester trekt aan de haren van Teddy, maar dat vindt zijn oudere zus niet erg. Het leek even minder te gaan met het gezin van Bibi en Waylon, maar inmiddels gaat het goed. Na de geboorte van Chester werd door juicekanalen gemeld dat de zanger vreemd zou gaan. Bekijk de schattige beelden die Bibi Breijman dinsdag deelt hierboven. Bekijk ook RTL Boulevard: zoontje Bibi Breijman en Waylon moet niets weten van eerste hapje (video) Bekijk deze video » Video: Waylon openhartig over relatie met Bibi Breijman in nieuw RTL-programma Vuur Bekijk deze video »
Show :
Dinsdag 25 oktober 2022 om 17:36

Bibi Breijman deelt vandaag een schattige video van dochter Teddy en haar zoontje Chester. "Zijn jullie vriendjes?", vraagt Bibi aan haar kinderen. "Vriendje en vriendinnetje", corrigeert Teddy. Er worden veel kusjes uitgedeeld door Teddy aan haar kleine broertje. Bekijk het leuke filmpje hierboven.

Vreemdgaan
Chester trekt aan de haren van Teddy, maar dat vindt zijn oudere zus niet erg. Het leek even minder te gaan met het gezin van Bibi en Waylon, maar inmiddels gaat het goed. Na de geboorte van Chester werd door juicekanalen gemeld dat de zanger vreemd zou gaan.

Bekijk de schattige beelden die Bibi Breijman dinsdag deelt hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's