Op1: veel mensen dreigen door hoge energiekosten in problemen te komen (video)

Op1: veel mensen dreigen door hoge energiekosten in problemen te komen (video)

Woensdag 26 oktober 2022 om 23:36

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em>: veel mensen dreigen door hoge <em>energiekosten</em> in problemen te komen (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Volgende week gaat het prijsplafond voor de energierekening in werking, maar nog steeds dreigen veel mensen in grote problemen te komen. Terwijl de marktprijzen dalen, rekenen de leveranciers nog steeds hoge tarieven. Wat is er te doen aan de chaos op de energiemarkt? Nibud-directeur Arjan Vliegenthart zegt in Op1: 'Een op de vijf mensen die recht heeft op de energietoeslag heeft dat nog niet gekregen. Je ziet dat er zekerheid komt, maar het puzzelen in heel veel huishoudens is niet veranderd.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: veel mensen dreigen door hoge energiekosten in problemen te komen (video)

Volgende week gaat het prijsplafond voor de energierekening in werking, maar nog steeds dreigen veel mensen in grote problemen te komen. Terwijl de marktprijzen dalen, rekenen de leveranciers nog steeds hoge tarieven. Wat is er te doen aan de chaos op de energiemarkt? Nibud-directeur Arjan Vliegenthart zegt in Op1: 'Een op de vijf mensen die recht heeft op de energietoeslag heeft dat nog niet gekregen. Je ziet dat er zekerheid komt, maar het puzzelen in heel veel huishoudens is niet veranderd.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's