Moeder Lil' Kleine rijmt over de ondergang van zoon (video)

Moeder Lil' Kleine rijmt over de ondergang van zoon (video)

Donderdag 27 oktober 2022 om 10:48

De moeder van Lil' Kleine brengt op een hele bijzondere manier een ode aan de ondergang van haar zoon. En dat doet ze door een gedicht aan hem te wijden. Babette Verhoef (moeder van): "Inmiddels rijgen de aantijgingen zich aan één. Gevierd als hij was, grappigste van de klas, lolbroek van de media, patser van de paria. Hem rust nu isolement, alles op de rem, al klinkt zijn stem nog hier en daar en hij blijft mijn kleine vent."

Bekijk hieronder het hele gedicht van Shownieuws.

Moeder <em>Lil' Kleine</em> rijmt over de ondergang van zoon (video) De moeder van Lil' Kleine brengt op een hele bijzondere manier een ode aan de ondergang van haar zoon. En dat doet ze door een gedicht aan hem te wijden. Babette Verhoef (moeder van): "Inmiddels rijgen de aantijgingen zich aan één. Gevierd als hij was, grappigste van de klas, lolbroek van de media, patser van de paria. Hem rust nu isolement, alles op de rem, al klinkt zijn stem nog hier en daar en hij blijft mijn kleine vent." Bekijk hieronder het hele gedicht van Shownieuws. Bekijk het fragment uit Shownieuws hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Zien: onwijs schattige beelden van kindjes van Waylon en Bibi Breijman Bekijk deze video » Video: Mark van Bommel bedreigd in eigen garage Bekijk deze video »
TV :

Bekijk het fragment uit Shownieuws hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's