Ervaringsdeskundige René van der Gijp over aanval op Mark van Bommel: 'Ging om horloge'

Ervaringsdeskundige René van der Gijp over aanval op Mark van Bommel: 'Ging om horloge'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Ervaringsdeskundige <em>René van der Gijp</em> over aanval op <em>Mark van Bommel</em>: 'Ging om horloge' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. René van der Gijp is in het verleden zelf een keer slachtoffer geworden van een gewelddadige overval, waarbij de daders uit waren op zijn horloge. Hij is dus ook flink geschrokken van het incident met Mark van Bommel, die ook te maken kreeg met gewelddadige overvallers. Bij de trainer van Antwerp FC waren ze overduidelijk ook uit op zijn horloge, want - zoals Van der Gijp aangeeft - 'je gaat niet met een auto met ingeslagen ruiten door Antwerpen rijden'. Johan Derksen vindt het maar een vreemde hype dat de jongere generatie zo graag zijn rijkdom etaleert op social media. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

René van der Gijp is in het verleden zelf een keer slachtoffer geworden van een gewelddadige overval, waarbij de daders uit waren op zijn horloge. Hij is dus ook flink geschrokken van het incident met Mark van Bommel, die ook te maken kreeg met gewelddadige overvallers. Bij de trainer van Antwerp FC waren ze overduidelijk ook uit op zijn horloge, want - zoals Van der Gijp aangeeft - 'je gaat niet met een auto met ingeslagen ruiten door Antwerpen rijden'. Johan Derksen vindt het maar een vreemde hype dat de jongere generatie zo graag zijn rijkdom etaleert op social media.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV