Jinek: Ruben Nicolai veroorzaakt rolberoertes in The Big Show

Jinek: Ruben Nicolai veroorzaakt rolberoertes in The Big Show

Vrijdag 28 oktober 2022 om 09:18

Zaterdagavond gaat The Big Show met Ruben Nicolai van start op RTL4, waarin de presentator bekende en onbekende gasten letterlijk de stuipen op het lijf jaagt. Zo overvalt hij bijvoorbeeld mensen midden in de nacht in hun slaapkamer, vertelde hij donderdagavond bij Jinek:

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 27 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Jinek: <em>Ruben Nicolai</em> veroorzaakt rolberoertes in The Big Show Zaterdagavond gaat The Big Show met Ruben Nicolai van start op RTL4, waarin de presentator bekende en onbekende gasten letterlijk de stuipen op het lijf jaagt. Zo overvalt hij bijvoorbeeld mensen midden in de nacht in hun slaapkamer, vertelde hij donderdagavond bij Jinek: Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 27 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. Het nieuwe programma The Big Show met Ruben Nicolai is vanaf zaterdag 29 oktober wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Big Show met Ruben Nicolai terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Jinek: Ruben Nicolai veroorzaakt rolberoertes in The Big Show

Het nieuwe programma The Big Show met Ruben Nicolai is vanaf zaterdag 29 oktober wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Big Show met Ruben Nicolai terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's