John van den Heuvel over verklaring Ridouan Taghi: "Waar zitten we naar te luisteren"

John van den Heuvel over verklaring Ridouan Taghi: "Waar zitten we naar te luisteren"

Friday 28 October 2022 om 21:16

Vandaag mocht Ridouan Taghi weer afreizen naar de zwaarbeveiligde gerechtsbunker in Amsterdam-Osdorp. Hij was opgeroepen als getuige in de strafzaak tegen zijn neef en voormalig advocaat Youssef Taghi. Misdaadverslaggever John van den Heuvel vertelt in RTL Boulevard over de strafzaak.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>John van den Heuvel</em> over verklaring <em>Ridouan Taghi</em>: &quot;Waar zitten we naar te luisteren&quot; Vandaag mocht Ridouan Taghi weer afreizen naar de zwaarbeveiligde gerechtsbunker in Amsterdam-Osdorp. Hij was opgeroepen als getuige in de strafzaak tegen zijn neef en voormalig advocaat Youssef Taghi. Misdaadverslaggever John van den Heuvel vertelt in RTL Boulevard over de strafzaak. Tekst gaat verder onder de video. Tien kantjes tellende verklaringIn zijn tien kantjes tellende verklaring ontkent Taghi betrokkenheid bij de moorden op de broer van kroongetuige Nabil B., advocaat Derk Wiersum en misdaadverslaggever Peter R. de Vries. "Waar zitten we naar te luisteren," vraagt John van den Heuvel zich af. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
John van den Heuvel over verklaring Ridouan Taghi: "Waar zitten we naar te luisteren"

Tien kantjes tellende verklaring
In zijn tien kantjes tellende verklaring ontkent Taghi betrokkenheid bij de moorden op de broer van kroongetuige Nabil B., advocaat Derk Wiersum en misdaadverslaggever Peter R. de Vries. "Waar zitten we naar te luisteren," vraagt John van den Heuvel zich af.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's