CHANSONS!! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

CHANSONS!! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

CHANSONS!! gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond sluit het tweede seizoen van CHANSONS!! af. Ook deze reeks was weer een groot succes, met hoge kijkcijfers. Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps nemen de kijker nog één keer mee in hun liefde voor het Franse lied. BarbaraDe mannen trokken de afgelopen weken weer door de Franse hoofdstad Parijs, op zoek naar de verhalen achter de beroemdste en meest geliefde chansons. In deze laatste aflevering staat zangeres Barbara centraal. Ze was een van de belangrijkste vertolkers van het chanson en is dit voorjaar geëerd met de opening van metrostation Barbara. Patrick BruelDe fameuze Patrick Bruel (bekend van zijn hit 'Casser la voix') zingt haar werk speciaal voor Matthijs en Rob. Ook is er aandacht voor de gelauwerde zanger Alain Bashung. Een grootheid in Frankrijk, maar bij ons nauwelijks bekend. Rob ontdekte hem tijdens een zwerftocht over zijn favoriete Parijse begraafplaats Père Lachaise. Bekijk ook Bekijk de promo van CHANSONS! seizoen 2, vanaf zondag op NPO 1 Bekijk deze video » Rob Kemps in Jinek over impact CHANSONS!!: 'Mensen pakken op straat mijn hand vast' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond sluit het tweede seizoen van CHANSONS!! af. Ook deze reeks was weer een groot succes, met hoge kijkcijfers. Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps nemen de kijker nog één keer mee in hun liefde voor het Franse lied.

Barbara
De mannen trokken de afgelopen weken weer door de Franse hoofdstad Parijs, op zoek naar de verhalen achter de beroemdste en meest geliefde chansons. In deze laatste aflevering staat zangeres Barbara centraal. Ze was een van de belangrijkste vertolkers van het chanson en is dit voorjaar geëerd met de opening van metrostation Barbara.

Patrick Bruel
De fameuze Patrick Bruel (bekend van zijn hit 'Casser la voix') zingt haar werk speciaal voor Matthijs en Rob. Ook is er aandacht voor de gelauwerde zanger Alain Bashung. Een grootheid in Frankrijk, maar bij ons nauwelijks bekend. Rob ontdekte hem tijdens een zwerftocht over zijn favoriete Parijse begraafplaats Père Lachaise.

Bekijk hier alle video's en artikelen van CHANSONS!

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV