Video: Dan Karaty reageert na verlies HIT IT-wedstrijd tegen Michael Boogerd

Video: Dan Karaty reageert na verlies HIT IT-wedstrijd tegen Michael Boogerd

Rico Verhoeven organiseerde gisteren, zaterdag 29 oktober, een bijzonder evenement in Ahoy Rotterdam genaamd HIT IT. Het was een grote spektakelshow met als slotstuk het gevecht tussen Rico Verhoeven en Hesdy Gerges. Tussen de gevechten door zag je optredens van o.a. Emma Heesters, Timor Steffens en Romy Monteiro. Rico Verhoeven en Michael Boogerd waren de grote winnaars.

Eerste ronde
Naast Rico Verhoeven zagen we Michael Boogerd en Dan Karaty in de ring. Shownieuws spreekt Dan na zijn verlies. De danser was op zijn best in de eerste ronde en geeft toe dat het moeilijk was. Ook zien we beelden van een blije Michael. Bekijk de Shownieuws-video hieronder.

Het evenement HIT IT was zaterdag 29 oktober vanaf 20.00 uur Nederlandse tijd te zien. Pay-per-view tickets waren verkrijgbaar via de website van HIT IT.

Video: <em>Dan Karaty</em> reageert na verlies <em>HIT IT</em>-wedstrijd tegen <em>Michael Boogerd</em> Rico Verhoeven organiseerde gisteren, zaterdag 29 oktober, een bijzonder evenement in Ahoy Rotterdam genaamd HIT IT. Het was een grote spektakelshow met als slotstuk het gevecht tussen Rico Verhoeven en Hesdy Gerges. Tussen de gevechten door zag je optredens van o.a. Emma Heesters, Timor Steffens en Romy Monteiro. Rico Verhoeven en Michael Boogerd waren de grote winnaars. Eerste rondeNaast Rico Verhoeven zagen we Michael Boogerd en Dan Karaty in de ring. Shownieuws spreekt Dan na zijn verlies. De danser was op zijn best in de eerste ronde en geeft toe dat het moeilijk was. Ook zien we beelden van een blije Michael. Bekijk de Shownieuws-video hieronder. Het evenement HIT IT was zaterdag 29 oktober vanaf 20.00 uur Nederlandse tijd te zien. Pay-per-view tickets waren verkrijgbaar via de website van HIT IT. Bekijk ook Zien: staredown tussen Rico Verhoeven en Hesdy Gerges voor HIT IT-gevecht Bekijk deze video » Live stream HIT IT met Rico Verhoeven (zaterdag 29 oktober) Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV