Mart Hoogkamer over WK-lied 'Mijn oranje hart': "Het is een wereldplaat"

Mart Hoogkamer over WK-lied 'Mijn oranje hart': "Het is een wereldplaat"

Zondag 30 oktober 2022 om 10:45

Het is Mart Hoogkamer gelukt om in de SBS6-show I Want Your Song: WK Special een nieuwe WK-hit te vinden. Volgens de volkszanger is 'Mijn oranje hart' het beste nummer dat zaterdag voorbij is gekomen: "Stiekem was ik al verkocht, ik vond het meteen een wereldplaat", vertelt Mart Hoogkamer over zijn nieuwe WK-lied aan Shownieuws.

Bekijk de Shownieuws-video met Mart Hoogkamer hieronder. Je kunt de leukste fragmenten en de uitzending van I Want Your Song: WK Special terugkijken via Gids.tv.

<em>Mart Hoogkamer</em> over WK-lied 'Mijn oranje hart': &quot;Het is een wereldplaat&quot; Het is Mart Hoogkamer gelukt om in de SBS6-show I Want Your Song: WK Special een nieuwe WK-hit te vinden. Volgens de volkszanger is 'Mijn oranje hart' het beste nummer dat zaterdag voorbij is gekomen: "Stiekem was ik al verkocht, ik vond het meteen een wereldplaat", vertelt Mart Hoogkamer over zijn nieuwe WK-lied aan Shownieuws. Bekijk de Shownieuws-video met Mart Hoogkamer hieronder. Je kunt de leukste fragmenten en de uitzending van I Want Your Song: WK Special terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Mart Hoogkamer over live WK-special I Want Your Song: "Spannender dan WK zelf" Bekijk deze video » I Want Your Song: WK Special: Mart Hoogkamer zingt nieuwe WK-hit (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's