Johan Derksen vertelt over behandeling aangifte Thierry Baudet: 'Heel vervelend'

Johan Derksen vertelt over behandeling aangifte Thierry Baudet: 'Heel vervelend'

Woensdag 2 november 2022 om 08:19

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 1 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> vertelt over behandeling aangifte <em>Thierry Baudet</em>: 'Heel vervelend' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 1 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. De beruchte liquidatie-opmerking van Johan Derksen heeft inmiddels een (veel te lang) staartje gekregen. Derksen moest zich namelijk melden op het politiebureau om mee te werken aan het onderzoek, waar hij naar eigen zeggen echt als een verdachte werd behandeld. Dat vond Derksen weliswaar 'heel vervelend', maar achter de balie zat wél de mooiste en aardigste politievrouw van Nederland. Overigens is Thierry Baudet ook al gehoord in de zaak; die was woedend dat Derksen ook oproep om hem uit de Tweede Kamer te schoppen, want dat zou Kamerleden aanzetten tot geweld... Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

De beruchte liquidatie-opmerking van Johan Derksen heeft inmiddels een (veel te lang) staartje gekregen. Derksen moest zich namelijk melden op het politiebureau om mee te werken aan het onderzoek, waar hij naar eigen zeggen echt als een verdachte werd behandeld. Dat vond Derksen weliswaar 'heel vervelend', maar achter de balie zat wél de mooiste en aardigste politievrouw van Nederland. Overigens is Thierry Baudet ook al gehoord in de zaak; die was woedend dat Derksen ook oproep om hem uit de Tweede Kamer te schoppen, want dat zou Kamerleden aanzetten tot geweld...

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's