Johan Derksen over Mohamed Ihattaren: 'Toen zijn vader nog leefde liep hij wél in het gareel'

Johan Derksen over Mohamed Ihattaren: 'Toen zijn vader nog leefde liep hij wél in het gareel'

Woensdag 2 november 2022 om 08:33

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 1 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> over Mohamed Ihattaren: 'Toen zijn vader nog leefde liep hij wél in het gareel' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 1 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Vreemd genoeg vindt Johan Derksen dat de door velen verguisde Mohamed Ihattaren nóg een kans verdient. Ihattaren was in potentie één van de beste voetballers van Nederland, maar hij heeft zijn carrière volledig verknald door structureel de verkeerde keuzes te maken en zich te omringen met de verkeerde personen. Derksen vindt het zonde om Ihattaren 'naar de kloten' te zien gaan, maar hij ziet wel waar het potentieel fout ging: "Je kunt zien, in die Marokkaanse kringen, wat een vader betekent. Want toen zijn vader nog leefde liep hij wél in het gareel." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Vreemd genoeg vindt Johan Derksen dat de door velen verguisde Mohamed Ihattaren nóg een kans verdient. Ihattaren was in potentie één van de beste voetballers van Nederland, maar hij heeft zijn carrière volledig verknald door structureel de verkeerde keuzes te maken en zich te omringen met de verkeerde personen. Derksen vindt het zonde om Ihattaren 'naar de kloten' te zien gaan, maar hij ziet wel waar het potentieel fout ging: "Je kunt zien, in die Marokkaanse kringen, wat een vader betekent. Want toen zijn vader nog leefde liep hij wél in het gareel."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's