Atilla Aytekin: van 50 euro per week naar de Quote 500 (Jinek)

Atilla Aytekin: van 50 euro per week naar de Quote 500 (Jinek)

Woensdag 2 november 2022 om 09:40

Atilla Aytekin staat samen met zijn zakenpartner Umut Akpinar op plek 218 en 219 in de nieuwste Quote 500. Maar de ondernemer had het zeker niet altijd zo breed: op een gegeven moment moesten hij en zijn gezin zelfs rondkomen van 50 euro per week, na een faillissement. Hoe dat voelde en hoe hij uit dit dal kroop vertelde hij dinsdagavond bij Jinek:

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 1 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Atilla Aytekin: van 50 euro per week naar de <em>Quote 500</em> (Jinek) Atilla Aytekin staat samen met zijn zakenpartner Umut Akpinar op plek 218 en 219 in de nieuwste Quote 500. Maar de ondernemer had het zeker niet altijd zo breed: op een gegeven moment moesten hij en zijn gezin zelfs rondkomen van 50 euro per week, na een faillissement. Hoe dat voelde en hoe hij uit dit dal kroop vertelde hij dinsdagavond bij Jinek: Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 1 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.
TV :
Atilla Aytekin: van 50 euro per week naar de Quote 500 (Jinek)

Actuele video's

Meer actuele video's