Een Jaar Van Je Leven: enorm smerig voedselgevecht met pompoenen

Een Jaar Van Je Leven: enorm smerig voedselgevecht met pompoenen

Maandag 31 oktober 2022 om 14:29

In Een Jaar Van Je Leven lijkt het erop dat een onschuldige activiteit voor wat gezelligheid zorgt. Een aantal deelnemers is pompoenen aan het uithollen, maar op een gegeven moment loopt dit totaal uit de hand. Er ontstaat een voedselgevecht met de smurrie die uit de pompoenen komt, en dit zorgt voor heel wat viezigheid…

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: enorm smerig voedselgevecht met pompoenen In Een Jaar Van Je Leven lijkt het erop dat een onschuldige activiteit voor wat gezelligheid zorgt. Een aantal deelnemers is pompoenen aan het uithollen, maar op een gegeven moment loopt dit totaal uit de hand. Er ontstaat een voedselgevecht met de smurrie die uit de pompoenen komt, en dit zorgt voor heel wat viezigheid… Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Een Jaar Van Je Leven: wat spoken Kim en Marciano uit onder de dekens? Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Zoë krijgt gele kaart omdat ze Martin bij z'n keel greep Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's