Video: waarom moet de strafzaak over de moord op Peter R. de Vries opnieuw?

Video: waarom moet de strafzaak over de moord op Peter R. de Vries opnieuw?

De strafzaak over de moord op Peter R. de Vries moet opnieuw worden behandeld, zo is donderdag besloten door de rechtbank Amsterdam. Ten eerste is een van de rechters naar het buitenland verhuisd, daarbij zijn er ook gedurende het proces nieuwe aanhoudingen verricht. Zo zijn twee personen gepakt die de moord op de misdaadverslaggever hebben gefilmd en een man die de twee uitvoerders aanstuurde is opgepakt.

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Video: waarom moet de strafzaak over de <em>moord op Peter R. de Vries</em> opnieuw? De strafzaak over de moord op Peter R. de Vries moet opnieuw worden behandeld, zo is donderdag besloten door de rechtbank Amsterdam. Ten eerste is een van de rechters naar het buitenland verhuisd, daarbij zijn er ook gedurende het proces nieuwe aanhoudingen verricht. Zo zijn twee personen gepakt die de moord op de misdaadverslaggever hebben gefilmd en een man die de twee uitvoerders aanstuurde is opgepakt. Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Video: dit zijn de 3 nieuwe verdachten in moordzaak Peter R. de Vries Bekijk deze video » Video: Moord Peter R. de Vries en het filmen daarvan terrorisme volgens OM Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: waarom moet de strafzaak over de moord op Peter R. de Vries opnieuw?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV