Zien: Flemming uitgemaakt voor homo en maakt plaat over pestverleden

Zien: Flemming uitgemaakt voor homo en maakt plaat over pestverleden

Donderdag 3 november 2022 om 20:18

Flemming zijn debuutalbum komt vrijdag uit, waar grote meezingers op staan maar ook gevoelige nummers over zijn pestverleden. "Toen ik 9 was deed ik mee aan een musical en dan was het altijd homo dit, homo dat. Ik hoop dat mijn nieuwe nummer Wolken het steuntje kan zijn voor kinderen die in hetzelfde schuitje zitten. Wolken zijn een beetje een veilig gebied, dus als ik aan het zingen was, dan voelde ik me het fijnst en daar staan de wolken voor, dat je juist blijft doen wat je wil doen," zegt Flemming.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Flemming</em> uitgemaakt voor homo en maakt plaat over pestverleden Flemming zijn debuutalbum komt vrijdag uit, waar grote meezingers op staan maar ook gevoelige nummers over zijn pestverleden. "Toen ik 9 was deed ik mee aan een musical en dan was het altijd homo dit, homo dat. Ik hoop dat mijn nieuwe nummer Wolken het steuntje kan zijn voor kinderen die in hetzelfde schuitje zitten. Wolken zijn een beetje een veilig gebied, dus als ik aan het zingen was, dan voelde ik me het fijnst en daar staan de wolken voor, dat je juist blijft doen wat je wil doen," zegt Flemming. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Flemming uitgemaakt voor homo en maakt plaat over pestverleden

Actuele video's

Meer actuele video's