The Masked Singer: Loretta Schrijver is BN’ers in de pakken nu al vergeten

The Masked Singer: Loretta Schrijver is BN’ers in de pakken nu al vergeten

Vrijdag 4 november 2022 om 16:49

Loretta Schrijver blikt met Buddy Vedder vooruit op het nieuwe seizoen van The Masked Singer. Wie denkt dat de presentatrice wellicht al een bekende Nederlander verraadt die achter een van de maskers schuilt, komt bedrogen uit. “Een heel leuk en heel spannend seizoen. En zo veel dat ik het nu al niet meer weet”, vertelt Loretta. “Als ik nu mijn leven zou kunnen redden met opnoemen wie er allemaal in zaten, dan ben ik bang dat het me niet zou lukken. Want het is zo veel en zo overweldigend.”

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Het nieuwe seizoen van The Masked Singer is vanaf vrijdag 4 november wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

<em>The Masked Singer</em>: Loretta Schrijver is BN’ers in de pakken nu al vergeten Loretta Schrijver blikt met Buddy Vedder vooruit op het nieuwe seizoen van The Masked Singer. Wie denkt dat de presentatrice wellicht al een bekende Nederlander verraadt die achter een van de maskers schuilt, komt bedrogen uit. “Een heel leuk en heel spannend seizoen. En zo veel dat ik het nu al niet meer weet”, vertelt Loretta. “Als ik nu mijn leven zou kunnen redden met opnoemen wie er allemaal in zaten, dan ben ik bang dat het me niet zou lukken. Want het is zo veel en zo overweldigend.” Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Het nieuwe seizoen van The Masked Singer is vanaf vrijdag 4 november wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. The Masked Singer start vrijdag: dit is de Joker Bekijk deze video » Zien: Carlo & Loretta tellen dagen af tot nieuw seizoen The Masked Singer Bekijk deze video »
TV :
The Masked Singer: Loretta Schrijver is BN’ers in de pakken nu al vergeten

Actuele video's

Meer actuele video's