Video: Het Huis van Oranje tijdens WK Voetbal in Amsterdam ArenA: 'Dak gaat eraf'

Video: Het Huis van Oranje tijdens WK Voetbal in Amsterdam ArenA: 'Dak gaat eraf'

Vrijdag 4 november 2022 om 20:24

Video: <em>Het Huis van Oranje</em> tijdens WK Voetbal in <em>Amsterdam ArenA</em>: 'Dak gaat eraf' Fans van het Nederlands Elftal hoeven nog maar heel eventjes te wachten, want over een kleine drie weken barst het WK in Qatar los. De Johan Cruyff Arena wordt tijdens de wedstrijden van Oranje omgedoopt in Het Huis van Oranje en dat belooft één groot feest te worden. Want met 55.000 Oranjefans én een hele rits artiesten een potje voetbal kijken, is het Oranje gevoel op en top. Ondanks de erbarmelijke omstandigheden tijdens de voorbereidingen van het WK in Qater, wordt er toch een feest gebouwd in Amsterdam. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Video: Het Huis van Oranje tijdens WK Voetbal in Amsterdam ArenA: 'Dak gaat eraf'

Fans van het Nederlands Elftal hoeven nog maar heel eventjes te wachten, want over een kleine drie weken barst het WK in Qatar los. De Johan Cruyff Arena wordt tijdens de wedstrijden van Oranje omgedoopt in Het Huis van Oranje en dat belooft één groot feest te worden. Want met 55.000 Oranjefans én een hele rits artiesten een potje voetbal kijken, is het Oranje gevoel op en top. Ondanks de erbarmelijke omstandigheden tijdens de voorbereidingen van het WK in Qater, wordt er toch een feest gebouwd in Amsterdam.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's