HLF8 gemist? Van Goed Naar Beter is het allerlaatste nummer van Nick & Simon (video)

HLF8 gemist? Van Goed Naar Beter is het allerlaatste nummer van Nick & Simon (video)

Zaterdag 5 november 2022 om 10:09

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 4 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Vandaag brachten Nick & Simon hun allerlaatste single uit. Van Goed Naar Beter dus het laatste kunststukje van de heren op muzikaal gebied, maar voor de echte fans is er goed nieuws: vandaag werd bekend dat het duo met Kees Tol een nieuwe docuserie gaat maken over The Beatles.

Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

<em>HLF8</em> gemist? <em>Van Goed Naar Beter</em> is het allerlaatste nummer van Nick &amp; Simon (video) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 4 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Vandaag brachten Nick & Simon hun allerlaatste single uit. Van Goed Naar Beter dus het laatste kunststukje van de heren op muzikaal gebied, maar voor de echte fans is er goed nieuws: vandaag werd bekend dat het duo met Kees Tol een nieuwe docuserie gaat maken over The Beatles. Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's