Op1 gemist? Steunpakket voor bibliotheken: 'Tientallen miljoenen' (video)

Op1 gemist? Steunpakket voor bibliotheken: 'Tientallen miljoenen' (video)

Zaterdag 5 november 2022 om 09:57

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 4 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Steunpakket voor bibliotheken: 'Tientallen miljoenen' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 4 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Het stoffige imago van bibliotheken is verleden tijd. Staatssecretaris Gunay Uslu maakte vandaag haar plannen voor de culturele sector bekend, en wel 60 miljoen euro is bedoeld om de bieb weer nieuw leven in te blazen. Is dat de manier om mensen weer aan het lezen te krijgen? En hoe gaat ze de rest van de noodlijdende sector bijstaan nu poppodia, musea en theater vrezen voor hun toekomst? 'De bibliotheek is de meest democratische plek in onze samenleving.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Steunpakket voor bibliotheken: 'Tientallen miljoenen' (video)

Het stoffige imago van bibliotheken is verleden tijd. Staatssecretaris Gunay Uslu maakte vandaag haar plannen voor de culturele sector bekend, en wel 60 miljoen euro is bedoeld om de bieb weer nieuw leven in te blazen. Is dat de manier om mensen weer aan het lezen te krijgen? En hoe gaat ze de rest van de noodlijdende sector bijstaan nu poppodia, musea en theater vrezen voor hun toekomst? 'De bibliotheek is de meest democratische plek in onze samenleving.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's