Mats Roolvink zingt in ARIA Night and Day (video)

Mats Roolvink zingt in ARIA Night and Day (video)

Sunday 6 November 2022 om 22:27

In het programma ARIA gaat een driekoppige vakkundige jury op zoek naar de nieuwe Nederlandse operaster. De talentvolle kandidaten brengen de meest uitdagende zangopdrachten ten gehore. Maar wie is het overtuigendst in de grote operarollen? Is het Mats Roolvink die vanavond in de zesde aflevering het prachtige 'Night and Day' zong uit de musical 'Gay Divorce'?

Bekijk het fragment van ARIA hieronder.

ARIA is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van ARIA terugkijken bij Gids.tv.

Mats Roolvink zingt in <em>ARIA</em> <em>Night and Day</em> (video) In het programma ARIA gaat een driekoppige vakkundige jury op zoek naar de nieuwe Nederlandse operaster. De talentvolle kandidaten brengen de meest uitdagende zangopdrachten ten gehore. Maar wie is het overtuigendst in de grote operarollen? Is het Mats Roolvink die vanavond in de zesde aflevering het prachtige 'Night and Day' zong uit de musical 'Gay Divorce'? Bekijk het fragment van ARIA hieronder. ARIA is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van ARIA terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Mats Roolvink zingt in ARIA Mozarts 'Fin ch'han dal vino' (video) Bekijk deze video » ARIA gemist? Pim van Drunen, Mats Roolvink & Florian Poepjes zingen 'La mia Dorabella'' Bekijk deze video »
TV :
Mats Roolvink zingt in ARIA Night and Day (video)

Actuele video's

Meer actuele video's