Evert Santegoeds over documentaire Glennis Grace: 'Zodra haar naam valt gaan deuren dicht'

Evert Santegoeds over documentaire Glennis Grace: 'Zodra haar naam valt gaan deuren dicht'

<em>Evert Santegoeds</em> over documentaire Glennis Grace: 'Zodra haar naam valt gaan deuren dicht' Glennis Grace blijft de gemoederen bezighouden. Deze week hoort de zangeres de strafeis in de zaak rond de Jumbo-rel - waardoor ze keihard van haar voetstuk is gevallen en van alle kanten is gecanceld. Evert Santegoeds onthult in Shownieuws echter dat Glennis al een tijdje bezig is met het maken van een documentaire over haar leven, dus Nederland, hou je vast! Eerder verscheen er al een docu over Glennis van de hand van Nada van Nie. Santegoeds wilde graag haar mening horen over het nieuwe project van Glennis, maar dat was geen succes: "Zodra de naam van Glennis valt gaan deuren dicht." Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Arjen Lubach maakt WK-reclame Jumbo belachelijk: 'Ik zou Glennis Grace er nog vanaf trappen' Bekijk deze video » Edsilia Rombley spreekt Glennis Grace niet meer: 'Vind het allemaal heel erg' (HLF8) Bekijk deze video »
Entertainment :
Maandag 7 november 2022 om 09:04

Glennis Grace blijft de gemoederen bezighouden. Deze week hoort de zangeres de strafeis in de zaak rond de Jumbo-rel - waardoor ze keihard van haar voetstuk is gevallen en van alle kanten is gecanceld. Evert Santegoeds onthult in Shownieuws echter dat Glennis al een tijdje bezig is met het maken van een documentaire over haar leven, dus Nederland, hou je vast! Eerder verscheen er al een docu over Glennis van de hand van Nada van Nie. Santegoeds wilde graag haar mening horen over het nieuwe project van Glennis, maar dat was geen succes: "Zodra de naam van Glennis valt gaan deuren dicht."

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's