Holland's Next Top Model: kijker kan stemmen op finalisten Esmée, Jazz, Lando en Philip

Holland's Next Top Model: kijker kan stemmen op finalisten Esmée, Jazz, Lando en Philip

Maandag 7 november 2022 om 11:40

Breng hier je stem uit voor de finale van Holland's Next Top Model 2022.

Het is alweer tijd voor de grote finale van Holland's Next Top Model 2022. De jury heeft bepaald dat Esmée, Jazz, Lando en Philip in de finale thuishoren, maar de kijker mag beslissen wie er met de winst vandoor gaat. In het programma was de afgelopen weken te volgen welke aanstormende talenten het in zich hebben om een topmodel te worden. Stemmen kan tot woensdag 9 november 18.00 uur.

Bekijk de video van Holland's Next Top Model hieronder. Elke maandag kun je een nieuwe aflevering van Holland's Next Top Model bekijken bij Videoland.

<em>Holland's Next Top Model</em>: kijker kan stemmen op finalisten Esmée, Jazz, Lando en Philip Breng hier je stem uit voor de finale van Holland's Next Top Model 2022. Het is alweer tijd voor de grote finale van Holland's Next Top Model 2022. De jury heeft bepaald dat Esmée, Jazz, Lando en Philip in de finale thuishoren, maar de kijker mag beslissen wie er met de winst vandoor gaat. In het programma was de afgelopen weken te volgen welke aanstormende talenten het in zich hebben om een topmodel te worden. Stemmen kan tot woensdag 9 november 18.00 uur. Bekijk de video van Holland's Next Top Model hieronder. Elke maandag kun je een nieuwe aflevering van Holland's Next Top Model bekijken bij Videoland. Afvallers Holland's Next Top Model weten het zeker: 'Lando gaat winnen!' (video) Bekijk deze video » Onthulling Milan Carvalho over Holland's Next Top Model: ‘Deelname met voorwaarden’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's