B&B Vol Liefde: Petra emigreert na afscheidsfeest naar Frankrijk voor Hans

B&B Vol Liefde: Petra emigreert na afscheidsfeest naar Frankrijk voor Hans

Maandag 7 november 2022 om 15:16

Petra is dolgelukkig dat ze een nieuwe liefde heeft gevonden dankzij het programma B&B Vol Liefde. Het gaat zelfs zo goed tussen haar en Hans, die in Frankrijk een bed and breakfast runt, dat ze heeft besloten om bij hem in te trekken. Maar eerst werd Petra verrast met een afscheidsfeestje, en daarvoor wil ze iedereen bedanken. “En nu op naar Hans!”

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>B&amp;B Vol Liefde</em>: Petra emigreert na afscheidsfeest naar Frankrijk voor Hans Petra is dolgelukkig dat ze een nieuwe liefde heeft gevonden dankzij het programma B&B Vol Liefde. Het gaat zelfs zo goed tussen haar en Hans, die in Frankrijk een bed and breakfast runt, dat ze heeft besloten om bij hem in te trekken. Maar eerst werd Petra verrast met een afscheidsfeestje, en daarvoor wil ze iedereen bedanken. “En nu op naar Hans!” Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Video: B&B Vol Liefde-deelnemers geven tijdens reünie update over liefdesleven Bekijk deze video » Zien: Denise van B&B Vol Liefde zet Spaanse bed & breakfast te koop Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's