Volle Zalen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Volle Zalen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Volle Zalen gemist? Bekijk hier de hele uitzending In een nieuwe aflevering van Volle Zalen, vanavond te zien op NPO 2, ontmoet presentator Cornald Maas de bekende theaterpersoonlijkheid Adelheid Roosen. Zij wordt gevolgd tijdens haar werk, maar er zijn ook openhartige gesprekken over haar privéleven. StemTheaterpersoonlijkheid Adelheid Roosen geeft met haar theatervoorstellingen een stem aan hen die zelden worden gehoord, zoals in haar zogeheten 'wijksafari's' - locatietheater waarbij de bewoners zelf een rol spelen in de voorstelling. MarokkoZe vonden al plaats in de Amsterdamse Bijlmer, in de wijk Utrecht Overvecht en in Mexico. Nu gaat Adelheid Roosen ervoor naar Tanger, Marokko, en Volle Zalen reist met haar mee. Ook bezoekt Cornald Maas met haar de nonnenschool, waar ze op jonge leeftijd geen enkele vrijheid ervoer. Bekijk ook Op1 gemist? Hugo Borst en Adelheid Roosen over dementie-programma Roosen & Borst Bekijk deze video » Eerste beelden nieuw seizoen Volle Zalen met o.a. Peter Pannekoek en Tania Kross Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In een nieuwe aflevering van Volle Zalen, vanavond te zien op NPO 2, ontmoet presentator Cornald Maas de bekende theaterpersoonlijkheid Adelheid Roosen. Zij wordt gevolgd tijdens haar werk, maar er zijn ook openhartige gesprekken over haar privéleven.

Stem
Theaterpersoonlijkheid Adelheid Roosen geeft met haar theatervoorstellingen een stem aan hen die zelden worden gehoord, zoals in haar zogeheten 'wijksafari's' - locatietheater waarbij de bewoners zelf een rol spelen in de voorstelling.

Marokko
Ze vonden al plaats in de Amsterdamse Bijlmer, in de wijk Utrecht Overvecht en in Mexico. Nu gaat Adelheid Roosen ervoor naar Tanger, Marokko, en Volle Zalen reist met haar mee. Ook bezoekt Cornald Maas met haar de nonnenschool, waar ze op jonge leeftijd geen enkele vrijheid ervoer.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Volle Zalen

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV